Tænd mig!

Hvordan er det i din virksomhed? Har I en brændende platform eller en brændende ambition? Hvis du er leder, tænker du måske: Jeg er ligeglad med, hvad der brænder, når bare der bliver skabt resultater. Og der er ingen tvivl om, at du kan skabe resultater på en brændende platform. På kort sigt! Men det bidrager ikke til at gøre virksomheden tiltrækkende på lang sigt. Og hvis du er en leder – og ikke bare en manager – så kerer du dig også om, hvordan du på lang sigt tiltrækker kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og investorer.

Mange kan det samme, men ambitionerne er forskellige

Der er mange mennesker, der kan det samme. Det samme som andre og det samme som dig. Og der er mange virksomheder, der fremstiller og sælger præcis de samme produkter og ydelser. Men det er de færreste, der gør det af præcis samme årsag. Med præcis samme ambition. Det er din brændende ambition, der gør dig anderledes, interessant, værd at bruge tid på, værd at handle med. Det har aldrig været – og bliver aldrig – din brændende platform. Den ild må du selv slukke.

Find dit purpose

Hos Gravity tror vi på, at kommunikation flytter bjerge, hvis den giver mening. Derfor bruger vi vores tid og kommunikative rutine på at hjælpe virksomheder med at finde mening – og med at give mening i forhold til deres kunder og deres omverden. Det er sund fornuft – fordi det er sund forretning. Og det er præcis, hvad et stærkt tyngdepunkt giver. Mening, retning og forretning. For når du kender dit formål, din brændende ambition, og du ved med dig selv, hvor og hvordan du kan gøre en forskel, så bliver du tiltrækkende. Så brænder du igennem.

Skriv til ss@centerofgravity.dk eller ring direkte til Søren, hvis du vil vide, hvordan du skaber eller genskaber den brændende ambition hos alle dem, som du ønsker at tænde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FØR DU SMUTTER ...

Har du husket at tilmelde dig nyhedsbrevet?

Scroll til toppen