En dag fyldt med tyngde

Lyst til at få nye vinkler på kommunikation? Vide hvordan du kommer tættere på dem, som du gerne vil have til at gøre noget for dig – eller med dig? Ryste dine kolleger ud af vanetænkningen og give dem nyt perspektiv? I inspirerende foredrag giver jeg dig formlen for, hvordan mennesker, virksomheder og brands får mere tyngde og dermed øger tiltrækningskraften.

Her kan du ikke bare læne dig tilbage og lytte

Min ambition er, at du oplever den tid, som vi bruger sammen som transformerende, engagerende og underholdende. Derfor involverer jeg altid publikum. Spørger og udfordrer og bliver glad når det også går den modsatte vej.

Vi skal kunne mærke, at vi er her.

mikrofon

Vores vigtigste valuta er tid og opmærksomhed. Når den bliver investeret, så skal det kunne betale sig.

Søren Schnedler, Gravity

Om at finde og give mening

Mine foredrag omhandler altid kommunikationens magt og midler. Jeg tror på at kommunikation kan flytte bjerge, hvis den giver mening.  

Find tyngden og øg din tiltrækningskraft

Hvordan finder du ind til kernen af dit Tyngdepunkt og hvilke lag skal der på for at du og din virksomhed for alvor har tyngde?

Sådan giver du mening

Hvis du har fundet meningen skal du give den videre til dem du vil tiltrække. Hvordan gør du det? Sådan helt overordnet og helt konkret? 

Foredrag Søren Schnedler 01

Søgte du noget andet?

Udover foredrag kan du også hyre mig til at facilitere workshops, strategimøder og lignende. Send mig en mail og lad os tale om, hvad du har brug for. 

Projektor foredrag Gravity Søren Schnedler

Tilmeld dig Gravity Post

Få en nogenlunde regelmæssig opdatering direkte ind i din mailboks. Her vil jeg inspirere med egne og andres betragtninger på kommunikation og ledelse.

FØR DU SMUTTER ...

Har du husket at tilmelde dig nyhedsbrevet?

Scroll til toppen