En dag fyldt med tyngde

Lyst til at få nye vinkler på kommunikation? Vide hvordan du kommer tættere på dem, som du gerne vil have til at gøre noget for dig – eller med dig? Ryste dine kolleger ud af vanetænkningen og give dem nyt perspektiv? I inspirerende foredrag giver jeg dig formlen for, hvordan mennesker, virksomheder og brands får mere tyngde og dermed øger tiltrækningskraften.

Om at finde og give mening

Mine foredrag omhandler altid kommunikationens magt og midler. Jeg tror på at kommunikation kan flytte bjerge, hvis den giver mening.  

Find tyngden og øg din tiltrækningskraft

Hvordan finder du ind til kernen af dit Tyngdepunkt og hvilke lag skal der på for at du og din virksomhed for alvor har tyngde?

Sådan giver du mening

Hvis du har fundet meningen skal du give den videre til dem du vil tiltrække. Hvordan gør du det? Sådan helt overordnet og helt konkret? 

Foredrag Søren Schnedler 01
9R9A9962

Her kan du ikke bare læne dig tilbage og lytte

Min ambition er, at du oplever den tid, som vi bruger sammen som transformerende, engagerende og underholdende. Derfor involverer jeg altid publikum. Spørger og udfordrer og bliver glad når det også går den modsatte vej.

Vi skal kunne mærke, at vi er her.

mikrofon

Få et indlæg på jeres ledermøde

Køb “ledergruppepakken”, hvor du får bøger til ledergruppen, input til, hvordan I kan arbejde med jeres tiltrækningskraft og så deltager jeg på et møde og giver inspiration og sparring.

Projektor foredrag Gravity Søren Schnedler

Tilmeld dig Gravity Post og modtag en gratis smagsprøve fra min bog

Få en nogenlunde regelmæssig opdatering direkte ind i din mailboks. Her vil jeg inspirere med egne og andres betragtninger på kommunikation og ledelse.

Gravity forside PR whiteBackground
Scroll to Top