Persondatapolitik

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Vi bruger også dine personlige oplysninger til at invitere dig til events og konkurrencer, til at sende dig tilbud og generel direkte markedsføring om nye og kommende produkter, der kunne have din interesse. Oplysninger, der videregives til tredjepart, anvendes kun til at yde dig de ovennævnte tjenester. Til udsendelse af mails benyttes MailChimps services.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Ønsker du at fravælge direkte markedsføring, vil vi ikke længere behandle dine personlige oplysninger til det formål og stopper med at sende markedsføringsmateriale.

Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke – dog vil vi fortsat opbevare dine personlige oplysninger, hvis der ligger nogen form for lovmæssige krav – herunder vores forpligtelser i forhold til regnskabslovgivningen – eller uafklarede tvister. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sikkerhed

Vores onlinebetaling kører igennem Clearhaus.

Det betyder, at du kan være sikker på, at der ikke er andre, der får fat i dit kortnummer.

Indsamlingen af personlige oplysninger finder sted med henblik på levering af en ydelse. Alle personlige oplysninger, der angives ved køb, behandles fortroligt og anvendes kun til at gennemføre handel og forsendelse.

Oplysningerne er kun tilgængelige for den internetansvarlige og de ansvarlige for ekspedition af ordren. Personoplysninger dvs. navn, adresse og e-mailadresse transmitteres ikke krypteret til virksomheden og opbevares i en database, ikke krypteret.

Cookies

I forbindelse med handel og øvrig færden på sitet vil vi lægge en cookie (en lille tekstfil) på din computer – det er for at kunne gøre eventuelle fremtidige bestillinger lettere.

Cookien er ikke farlig og kan altid slettes fra din computer. Vi registrerer ikke, hvem vi lægger cookies hos.

Du kan slette denne cookie ved at vælge “Funktioner” i din browser og klikke på “Internetindstillinger”. Herefter klikker du blot på knappen “Slet cookies” og vælger “OK”. Så er alle registreringer slettet fra din computer. Cookies gemmes, indtil du vælger at slette dem fra din maskine.

 

Tilmeld dig Gravity Post og modtag en gratis smagsprøve fra min bog

Få en nogenlunde regelmæssig opdatering direkte ind i din mailboks. Her vil jeg inspirere med egne og andres betragtninger på kommunikation og ledelse.

Scroll til toppen