Hvilken forside blev det?

Som du måske ved, så er jeg i gang med at udgive en bog. Den bliver faktisk lanceret fredag den 26. Juni. Yahh – juhu – og så det lange.

Jeg skal hilse og sige, at tvivlen er den evige følgesvend i sådan en proces. Og tvivlen kan uden de store problemer blive til frygt og tankemylder.

”Hvad nu, hvis der overhovedet ikke er nogen, der gider at købe eller læse? Eller hvad nu, hvis de ikke synes om det de læser?”

Ja det er ikke let.
Men det skal det vist heller ikke være. Forfatteren Samuel Johnson er citeret for at sige:

”Easy reading is damm hard writing”

Og det gælder hele vejen, og derfor også i forhold til opsætning, design og så videre.  Da jeg fik forskellige forslag til forsiden blottede jeg halsen og spurgte på LinkedIn og Facebook mine kontakter… Hvilken forside af de her skal det være?

forsider

Jeg skal da nok hilse og sige, at der var mange reaktioner, holdinger og kommentarer. Og tak for det, det er bare fedt. Jeg brugte de mange fine input til at designe en helt 5. Version og så røg den i trykken.

Siden har jeg mødt flere, der har spurgt noget i retning af ”Det blev nr. 3 – ikke?”

Jo, og nej.
Resultatet blev det herGravity forside PR transOg i morgen – onsdag skal jeg hente 1. Oplag 🙂

Jeg glæder mig som et lille barn til at stå med det færdige resultat i hånden, og så glæder jeg mig til at fejre det med et glas bobler i næste uge.

Lav en god dag  🙂

Søren

PS: Hvis du gerne vil med til receptionen, så skriv lige til mig, så sender jeg dig adresse mm.

PPS: Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, så får du en ekstra god handel på bogen 🙂

Søren Schnedler - Gravity, Gravity Thinking, Konfluent, Messbar

Søren Schnedler

På visitkortet står “Strategi og Koncept” i stedet for en titel, og det dækker ganske godt. Jeg har beskæftiget mig med kommunikation på alle niveauer gennem snart ganske mange år. Det har ført til mange indsigter og ikke mindst opdagelsen af Den Kommunikative Tyngdelov.

Tilmeld dig Gravity Post og modtag en gratis smagsprøve fra min bog

Få en nogenlunde regelmæssig opdatering direkte ind i din mailboks. Her vil jeg inspirere med egne og andres betragtninger på kommunikation og ledelse.

Scroll to Top